Cursussen


Op deze pagina vindt u een overzicht van de cursussen.

 

Voor informatie en aanmelding klik op de desbetreffende cursus.

Voor meer informatie of advisering bel met (0516) 461938

of mail naar greetjekeuning@gmail.com

De avondcursussen starten in de periode van 22 februari t/m 4 maart 2021.  Ons werkgebied omvat Groningen, Friesland, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder.

 De planning wordt doorgaans gebaseerd op de voorkeuren van aankomende cursisten. Zo kun je op het aanmeldingsformulier aangeven in welke regio je de cursus wilt volgen en op welke avond(en) in de week je niet beschikbaar bent. Op deze manier kunnen we het zo veel mogelijk mensen naar de zin maken.

 

De meeste avondcursussen tellen zeven lessen van elk drie uren. Zes daarvan worden eenmaal in de twee weken gegeven op een vaste avond. Verder is er een praktijkles die overdag in een weekend wordt gepland. Uiterlijk medio december zijn de cursussen afgerond.

Bij verhindering kan na overleg een les in een parallelgroep gevolgd worden. Bij ons worden daarvoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Bij de avondcursussen zijn de uitvoerige cursusreaders bij de prijs inbegrepen. Je kunt dus thuis op je gemak alles wat wordt behandeld nog eens nalezen.

 

Vanzelfsprekend treffen we tijdens de cursussen passende voorzorgsmaatregelen om voor alle aanwezigen de kans op besmetting met covid-19 te minimaliseren.

 

Cursusoverzicht

Klik op de desbetreffende cursus voor meer informatie en opgave. Voor deze cursussen is een camera met de mogelijkheid om sluitertijd en diafragma handmatig in te stellen noodzakelijk. (Uitgezonderd de cursussen Photoshop Elements en Lightroom)

 

Cursus Voorkennis  Prijs
Basiscursus instelbare camera  geen €295

Cursus Licht, Belichting en Beeldopbouw (LB&B)

Basiscursus en workshop lichtkwaliteit €295
Praktijkcursus Landschap- en Natuurfotografie Basiscursus, workshop lichtkwaliteit en cursus 'licht, belichting en compositie'  (advies: eerst praktijkcursus voor gevorderden) €310
Landschap en Natuur deel II t/m IV Landschap deel I €310
Praktijkcursus Macrofotografie Basiscursus en workshop lichtkwaliteit en cursus 'licht,belichting en compositie' €310
Praktijkcursus Portret & Modelfotografie deel 1  basiscursus, workshop lichtkwaliteit en cursus 'licht, belichting en compositie' (advies: eerst praktijkcursus voor gevorderden) €310
Praktijkcursus voor gevorderden basiscursus, workshop lichtkwaliteit en cursus 'licht, belichting en compositie' €310
Cursus studiofotografie Basiscursus, workshop lichtkwaliteit, LB&B en Portret & Model fotografie deel 1 of praktijkcursus voor gevorderden €310
Cursus studiofotografie deel 2 studiofotografie deel 1 €310
Cursus productfotografie Cursus Licht, belichting en Compositie en nog een vervolgcursus €310
Cursus bruidsfotografie Basiscursus, workshop lichtkwaliteit en cursus P&M €475
Cursus Strobist fotografie Basiscursus, workshop lichtkwaliteit en de workshop reportageflitser en nog een vervolgcursus  ntb
Fotobewerking: Vereiste voorkennis: Prijs
Digitale beeldbewerking Photoshop Elements redelijke ervaring met de computer €295
Cursus Lightroom redelijke ervaring met de computer €295
     

* In het voorjaar kan de workshop lichtkwaliteit pas vanaf medio februari gegeven worden.
Voor degenen die eind februari / begin maart willen starten met een vervolgcursus hoeft dit echter geen enkel bezwaar te zijn, omdat de volgorde van lesstof van de vervolgcursus daarop wordt afgestemd. In de praktijk betekent dit dat je de workshop doet nadat je al een paar lessen van de vervolgcursus hebt gehad.

Inschrijfformulier cursus

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.