Fotografie in opdracht


Onderscheiden van “gewone” fotografen

Ons werk op het gebied van portret- en modelfotografie wordt meestal betiteld als “karakterfotografie”. Daar kunnen we ons zeker in vinden, omdat we altijd zoveel mogelijk proberen om in de foto onze impressie van iemand te verwerken.

Aan een fotosessie gaat dan ook altijd een tamelijk uitgebreid kennismakingsgesprek vooraf. Dit heeft een tweeledig doel: het draagt bij tot de noodzakelijke ontspanning tijdens de fotosessie die een paar dagen later volgt en het geeft ons de gelegenheid ons een beeld te vormen van de persoon.

In doel en werkwijze onderscheiden we ons van de meeste “gewone” fotografen. Naar het oordeel van anderen resulteert het in sfeervolle opnamen met een persoonlijke uitstraling.

Een specialisatie is kunstzinnige naaktfotografie. Deze fotoshoots worden altijd door ons samen uitgevoerd. De gemaakte foto’s worden strikt vertrouwelijk behandeld. Hiervoor wordt een schriftelijke garantie gegeven. Even voor de goede orde: voor het laten maken van pornografische opnamen bent u bij ons niet aan het juiste adres.

Tarieven 

Bij deze fotoshoots zijn wij altijd samen aanwezig. Tarieven op aanvraag.

 

Informatie

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van fotograferen in opdracht.

Wilt u meer informatie? Bel of mail gerust.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

• portret- en modelfotografie
• bedrijfsfotografie
• trouwreportages
• reclamefotografie
• huisdieren

Uitvoering: Roland Bouma en Greetje Keuning.